Följ med oss och möt, eller förläng, sommaren på underbara
Villa La Madonna i Italien

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda en 3 dagar lång natur- och yogaresa till den fantastiska Vingården Villa La Madonna som är belägen i Piemonte området. Glöm vardagens stress till jobbet och oljudet av trafik. Till solens första värmande strålar inleder vi varje dag med ett yogapass, där omgivningen är lika avslappnande som den första solhälsningen. 

Vi kommer starta dagarna med en uppvärmande hatha yoga och härliga enklare pranayama övningar som väcker oss på ett behaglig sätt. På eftermiddagen/kvällen håller vi ett lite lugnare yin yoga pass kombinerat med mindfullness. Vi avslutar också varje pass med en kortare massage som är mycket uppskattad.   

Villa La Madonna har sitt ursprung i 1600-talet. Vingårdens nya ägare har höga ambitioner att förverkliga en dröm som många längtar till. Skötseln av gården och vinrankorna har lyfts till en ny nivå och kärleken till vinet är i dag större än någonsin. Här, med den underbara Bormidadalen i bakgrunden, skördar de sitt eget vin som växer på sluttningarna runt gården. I deras kök lagas det fantastiska traditionella rätter från Piemonte men också med inspiration från hela Italien. På Villa La Madonna upplever du livet på en italiensk vingård och du har nära till många utflyktsmål, vackra byar och städer.


Villa La Madonna ligger i Piemonte i nordvästra Italien, ett område med fantastisk natur, kullar och vingårdar så långt ögat når och fortfarande med en blygsam turism. Piemonte betyder “vid foten av bergen”, vilket stämmer bra överens med områdets geografiska läge. Området är känt för att vara en av Italiens största vinregioner med de världskända vinerna Barolo, Barbera, Barbaresco, Dolcetto och Spumante. I Piemonte råder fortfarande traditioner och historia med ett lugn och välbehag som man idag inte finner på många platser. Många som besöker Piemonte har ett stort vin- och matintresse då det är just detta som Piemonte är känt för. Här träffar man människor som söker det genuina och som kommer hit för att dricka det goda vinet, njuta av den fantastiska maten och smaka på den världsberömda vita tryffeln. Från hjärtat av Piemonte ligger Alperna cirka två timmar bort och de snöklädda topparna finns hela tiden i horisonten bakom vinkullarna. En timma söderut ligger den italienska rivieran. 
 

Varmt välkomna önskar hrönn, Ingela & sanna