YOGA PÅ VACKRA HÅLLÖ UTANFÖR SMÖGEN 13-15 JULI 2018     Fullbokat

FINN Ö-LUGNET IHOP MED OSS UNDER 3 DAGAR I JULI


Passa på och njut av
 • Härliga yogapass och mindfullness i naturen (OBS vi yogar ute hela helgen oavsett väder)
 • Klassisk massage
 • Promenader i naturreservatet
 • Bastubad i Radiohamnen, 1 meter från havet
 • God vegetarisk mat och härligt umgänge 
 • Även i år har vi hyrt hela vandrarhemmet för att kunna erbjuda en härligt rofylld helg och vi tar emot 21 st deltagare. Ps. vi har varit fullbokade varje år så vi rekommenderar tidig bokning.  Ds
 • Endast 15 min båtfärd från Smögen ligger oasen i västerhavet - Det lilla vandrarhemmet med de stora möjligheterna. Mitt i naturreservatet njuter man av fantastiska solnedgångar och om man har tur - ett vresigt stormande hav. Salta bad avnjuts i en stressfri miljö.
   YOGA


 MINDFULNESS


 

På bilden ovan ser ni yoga på "slätte hälla" med vandrarhemmet i bakgrunden. Vi kommer att erbjuda 2 olika former av yoga:

 • Dynamisk hathayoga
 • Yinyoga (om vädret tillåter) annars blir det ett lite mer dynamiskt yogapass. 

PROGRAM FÖR 2018

Vi startar på fredagen med en välkomsträff kl 16.00 och då bjuder vi på frukt och något svalkande.

Då många av er rest en bit för att kunna närvara på denna resa sker kvällsyogan (dynamisk hatha) utomhus på "Slätte hälla", en perfekt plats för att varva ner ordentligt, där havet och klipporna blir din fasta punkt.  

Sedan ges tillfälle att ta ett svalkande dopp innan vi bjuder på middag och i år är maten vegetarisk, som vi handlar och beställer av butiker i vårt närområde. 

Under er vistelse på fantastiska Hållö väcks ni både lördag och söndag med en stärkande energidrink.

Vi möter därefter dagen med en lugn morgonyoga (blandning av hatha och yin yoga), utomhus. Frukosten smakar allra bäst efter morgondopp i radiohamnen, som serveras i vår lilla matsal med havet som fönster.

Unna dig en skön massage på förmiddagen (förbokas vid anmälan) 
Te, kaffe och frukt bjuder vi på hela helgen.

Under lördagen finns det utrymme för en gemensam vandring runt Hållö där vi stannar på lämplig plats och mediterar en kort stund. 

Lördagens eftermiddagspass är dynamisk hathayoga eller yinyoga, denna körs utomhus och delas upp i två grupper, en lugn klass och en mer avancerad, så att det ska passa just dig.

Innan vi avslutar lördagen med god middag finns det möjlighet att bada i bastun som ligger 1 meter från havet. Här finns saltvattentvålar, schampo och annat för den badsugne.

Söndagens morgonyoga är en härlig lugn yinyoga och avslutas med en stunds reflektion av helgen som varit. Därefter serveras en långfrukost som vi njuter av innan det är dags att städa våra rum.

Utcheckning är kl 12 och vi avslutar vår helg med en gemensam samling innan det är dags att ta båten tillbaka till fastlandet.
 

Vandrarhem med 2, 4, och 5 bäddsrum. Ta med egna lakan och handdukar. (Möjlighet finns att hyra lakan på vandrarhemmet och då ingår handduk och betalas till vandrarhemmet) OBS. Det är våningssängar i alla rum.

Pris: 3 400 kr/person. I priset ingår 2 nätter, alla yogapass, underbar vegetarisk mat, kaffe, te och frukt. OBS Medtag vin eller annan dryck själva om så önskas.

Anmälan är bindande.  

film om hållö, varmt välkomna

Läs mer om Hållö på deras hemsida www.utposthallo.se

Vi rekommenderar att du prenumererar på yogatidningen Yoga för dig, www.yogafordig.nu